TOKAT / TURHAL - Mehmet Akif İlkokulu

İlköğretim Haftası Okulumuzda Kutlandı

2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı bu gün (15/09/2014) başladı. İlçemiz yeni eğitim öğretim yılı açılış programına saat 10:00 da Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YILDIZ tarafından çelek sunulmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından programın devamı için Mehmet Akif İlkokulu/Ortaokulu bahçesine geçildi.

ilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıilköğretim haftasıİlçemiz Kaymakamı Y. Fatih KADİROĞLU, Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YILDIZ, ve diğer protokol üyelerimiz ile  Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz, Veliler ve öğrencilerin katıldığı program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürümüz Hasan YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet YILDIZ ve İlçemiz Kaymakamı Y. Fatih KADİROĞLU günün anlamı ile İlgili konuşma yaptılar. Temsili olarak öğrencilerimize protokol üyeleri tarafından kitapları verildi. Öğrencilerin okuduğu şiirlerden sonra okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan Müzik dinletisi yapıldı. Daha sonra okulumuz yeşil alanında hazırlanan ikramlarla program sona erdi.

Yayın: 30.09.2014 - Güncelleme: 30.09.2014 10:42 - Görüntülenme: 1557